Esiintyjät ja ohjelma

Lasten Festarit järjestetään sunnuntaina 4.8.2018 klo 10-16 Helsingissä. Tapahtumapaikka on Kansallisoopperan viereinen amfiteatteri ja Hesperian puisto Töölönlahdella.

Lavaesiintyjien lisäksi festareilta löytyy lapsille tekemistä koko päiväksi. Viihtyisässä puistoympäristössä voi kokeilla monenlaista toimintaa kuten puuharatoja, ohjattuja liikuntatuokioita, laulua, soittoa, askartelua ja paljon muuta. Lisäksi festarialueella voit tavata erilaisia hahmoja.


ohjelma

Ohjelma julkaistaan pian!


Näytteilleasettajat ja Muu ohjelma

Näytteilleasettajat

Lasten Festareilla voit tavata seuraavat yritykset, yhdistykset ja yhteisöt:

Keskuspuiston Nuorkauppakamari
Mehiläinen
Korkeasaari
Raikastamo
Arena Center Leikkiluola
Rush Helsinki
Remeo
Jamkids
Kansallisooppera
Pikkuyrittäjät
Muumi Baby vaipat
Hoivanet
Helsinki Horse Show
Slipstop


Touhua ja tohinaa

Monipuolisesta tarjonnasta on mahdollisuus valita mieluisimmat aktiviteetit noin 50:stä pisteestä. Tapahtumassa on vuosittain monipuolisesti tekemistä lapsille ja lapsenmielisille niin liikunnan, taiteen kuin muunkin kulttuurin saralla. Lasten Festarit 2018 teema on eläinystävämme, joka näkyy tapahtuman ohjelmassa ja puuhapisteillä.

Jokainen alueella oleva näytteilleasettaja tarjoaa lapsille mukavaa tekemistä, kuten kierrätyssoitinpajan, jossa roskasta tulee musisointiväline.

Purtavaa ja juotavaa monissa eri pisteissä
Nälkäisen tapahtumayleisön ruokkii:

Vary Bun tmi / Apsara Angkor
Hodarifillari
Chez Sebastien
Fisut ja Ranet
Jädelino
Soyasoy
Kuitulinja
Hattarax
Maheleib
Eesti Donuts
JCI Keskuspuisto

Lasten Festareilla saa syödä myös omia eväitä – voit levittää piknikviltin tai asettua muuten vain minne vain missä on tilaa Hesperian puiston alueella!


Yhteistyössä myös mukana

Grano
Semper
Lapsennimi.com
Helsingin kulttuurikeskus

Bongaa alueelta myös muuta mielenkiintoista. Seuraa päivityksiämme Facebook-sivullamme!

Pidätämme oikeuden ohjelma- ja aikataulumuutoksiin.


Esiintyjät

Lasten Festareilla tänä vuonna esiintyvät:

Kengurumeininki

Maamme pomppuykköset, Kengurumeininki, esiintyy Lasten Festareilla! Kengurumeingin toiminallisessa konsertissa pomppii innolla mukana niin lapset kuin aikuisetkin.
Bändin lisäksi lavalla vilistävät useat ystävykset. Kengurun lisäksi voi törmätä vaikkapa aarretta etsivään Kapteeni Koukkuun. Intiaanipäällikkö Heiluva Hammas opettaa lapsille sadetanssin salat, yksinäinen peikko etsii ystävää ja astronauttikoira Musti tahtoo avaruuteen.

www.kengurumeininki.fi

Jättisaippuakuplaryhmä Ruffle Army

Ruffle Army taikoo Lasten Festareilla monimetrisiä, kauniita jättisaippuakuplia lasten ja aikuisten iloksi.

Sateenkaaren väreissä kimmeltävät
jättikuplat tarjoavat ihanan hetken satumaailmassa. Tänä vuonna Ruffle Army tuo Lasten Festareille näyttävän kolmen kuplattaren show'n, jonka tuhansissa kuplissa riittää ihmeteltävää!

www.rufflearmy.fi

ROSKABAREE Koko perheen roskashow


RosKabaree-kierrätyssirkus vie sinut jännittävälle matkalle kierrätyksen maailmaan. Pääset kuuntelemaan ja laulamaan kierrätyksestä ja kestävästä kehityksestä kertovia lauluja ja hämmästymään Professori Bluffon kierrätysaiheista taikatempuista RosKabaree-shown aikana.
Esityksessä tutustut myös Uretanian muovimaasta löydettyyn 4R-Muovinsyöjä-örkkiin, joka hirmuisesti ahmii muovipusseja ja kakkii uusiomuovipapanoita.


www.kierrätyssirkus.fi
www.bluffo.fi

Sängynaluskansa Satujumppa


Lasten Festareilla jumpataan satujen tahtiin!

Jo aiemmilta vuosilta tuttu Ylivilkku Virtanen, satukansan kuningas, kutsuu sinut jumppaamaan kanssaan. Sängynaluskansa-kirjat on täynnä toimintaa, sillä vilkut ovat hyvin vilkkaita. Niinpä satujumpassa tanssitaan, hypitään, pompitaan, uidaan ja liidetään ilmojen halki! Tähän riemastuttavaan satujumppaan voivat osallistua kaikenikäiset.

www.sangynaluskansa.fi

Taikuri Paspartuu