LASTEN FESTARIT ETSII VAPAAEHTOISIA TAPAHTUMATYÖNTEKIJÖITÄ

Haluatko sinä olla mukana rakentamassa koko perheen ilmaista lastenkulttuuritapahtumaa? Tule mukaan iloiseen tiimiimme ja ole mukana mahdollistamassa Lasten Festarit 2018!

Tapahtumassa on luvassa suosittuja lasten bändejä, jättitrampoliini, työpajoja ja vaikka
mitä kivaa koko perheelle. Festarikansaa tanssittavat ja viihdyttävät mm. Kengurumeininki ja Mimi ja Kuku. Esiintymislavoilla on monta upeaa esitystä, kuten Ruffle Armyn saippuakuplashow ja Pikku-Rikun ja Pikku-Krissen standupshow. Lisäksi tapahtuma-alueella on paljon yhteistyökumppaneiden järjestämää ohjelmaa koko päivän ajan. Tänä vuonna tapahtuman teemana on Eläinystävämme!


Järjestämme tapahtumamme jo 12. kerran Hesperian puistossa lauantaina 4.8.2018 klo 10.00-16.00, tapahtumamme tavoittaa vuosittain 15 000 lasta ja vanhempaa, näytteilleasettajina on n. 50 yritystä, yhdistystä ja yhteisöä. Tällainen ponnistus vaatii taustalle ison porukan tapahtumapäivänä ja sinulla onkin mahdollisuus päästä kokeilemaan siipiäsi monenlaisissa työtehtävissä:

Työtehtäviisi voi kuulua esimerkiksi telttojen pystytystä, opastekylttien kiinnittämistä, sähköverkon rakentamista osana tiimiä, bäkkärin varusteluista huolehtimista,
tuotenäytteiden jakamista, opastamista tapahtuman aikana, kävijöiden neuvomista jätteiden lajittelussa, maskottiasussa heilumista (tässä on hyvä mahdollisuus myös päästä laulamaan ja soittamaan jotain instrumenttia, mikäli sellainen kiinnostaa!), ilmapallojen jakamista, alueen siisteydestä huolehtimista ja
lopuksi purkutyötä. Tarvitsemme myös tapahtumaa taltioimaan innokkaita valokuvaajia. Jokaiselle löytyy varmasti sopiva työtehtävä :)

Työajat tapahtumassa ovat aika pitkälti sovittavissa, paikalla saa olla halutessaan
myös ihan koko päivän tai lyhyemmän aikaa.

Tarjoamme vapaaehtoisille evästä ja juomaa työvuoron aikana. Vapaaehtoisena toimimisesta
saa halutessaan työtodistuksen PuskaPromotionilta. Vapaaehtoiset ovat erittäin tärkeässä osassa tapahtumamme onnistumista, sillä voittoa tavoittelemattomana tapahtumana emme pysty palkkaamaan työvoimaa tapahtumaan.

Tapahtuman järjestää Keskuspuiston Nuorkauppakamari ry yhteistyössä elämystoimisto
PuskaPromotionin kanssa. Tapahtuman mahdollistavat mm. Mehiläinen, Lapsennimi.com,
Kansallisooppera, Raikastamo ja Pelican Self Storage.

Lisätietoja
tapahtumasta: www.lastenfestarit.fi sekä Facebookista
www.facebook.com/lastenfestarit


Jos haluat olla mukana tekemässä hyvää ja mahdollistamassa maksutonta
lastenkulttuuria kanssamme, ilmoittaudu mukaan lähettämällä sähköpostia
osoitteeseen lastenfestarit@gmail.com!

Iloisin terveisin,
Lasten Festarit -tiimi
lastenfestarit@gmail.com