Lasten Festarit 2019 Etsii Vapaaehtoisia

Auta meitä mahdollistamaan maksuton lastenkulttuurielämys!
YhteystiedotKumppanit

Haluatko olla mukana toteuttamassa pääkaupunkiseudun suurinta maksutonta lastenkulttuuritapahtumaa?

Aikaa Tulla Mukaan

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Teemme vuosittain merkittävän tempauksen saavutettavamman ja tasavertaisemman lastenkulttuurin puolesta. Tule mukaan iloiseen tiimiimme mahdollistamaan Lasten Festarit 2019!

Lasten Festarit järjestetään jo 13. kerran lauantaina 3.8.2019 klo 10-16 Hesperian puistossa, Helsingissä. Teemana tänä vuonna on lastenkulttuurikarnevaali. Päivä täyttyy värikkäästä ohjelmasta, ilmaisista aktiviteeteista ja monipuolisista näytteilleasettajista. Tapahtumaan odotetaan 20 000 kävijää!

Etsimme vapaaehtoisia seuraaviin työtehtäviin:

liikenteenohjaus, infopiste, opas/neuvoja, somettaja, palautekyselyn kerääjiä, Lafe Lammas -roolihahmon esittäjä, tapahtuman pystytys ja purku sekä tiimijohtajien tehtävät edellä mainittuihin.

Vapaaehtoiset voivat olla alkaen 16-vuotiaita reippaita nuoria tai aikuisia. Mukaan toivotaan nuoria, vanhempia, isovanhempia… Tervetuloa!

Työvuoroja on aamusta klo 07 – 09:30 alkaen ja alkuiltapäivästä klo 12:30 alkaen. Yksi työvuoro kestää vain n. 4h. Voit tehdä 1 tai 2 vuoroa. Ehdit mukaan antamaan arvokkaan työpanoksen ja samalla kokemaan värikkään festarin ennen tai jälkeen vuorosi!

Tiiminjohtajien työvuorot kestävät 7-8h ja edellyttävät ennakkoperehtymistä. Tiiminjohtajatehtävissä tulee olla täysikäinen. Tiiminjohtamisesta saa erinomaista työkokemusta ison tapahtuman vastuullisemmista tehtävistä ja pääsee kehittämään mm. johtajuustaitoja.

Tarjoamme vapaaehtoisille taukotilan, jossa välipalaa ja juomaa. Alk. 6 h työpanoksesta tarjoamme lisäksi lämpimän lounaan. Vapaaehtoisena toimimisesta saa halutessaan työtodistuksen. Vapaaehtoisille järjestetään myös huikea kiitostilaisuus myöhemmin syksyllä!

Jos haluat olla mukana tekemässä hyvää ja mahdollistamassa maksutonta ja saavutettavaa lastenkulttuuria kanssamme, ilmoittaudu mukaan tällä lomakkeella.

TULE MUKAAN LUOMAAN KARNEVAALITUNNELMAA

HUOM. katusoittajat, harrasteryhmät ja koulut!

Lasten Festarit muuntuu tänä vuonna lasten karnevaaliksi. Haaveenamme on täyttää koko puisto taiteella ja kulttuurilla ja somistaa alue yhteisölliseksi taideteokseksi. Karnevaalitunnelmaa toisivat mahtavasti myös katusoittajia ja taitelijat, katso alhaalta lisää. Haluatko sinä tukea maksutonta lastenkulttuuria ja olla mukana luomassa kulttuurin riemua Lasten Festareille?

Haemme tällä hetkellä yhteistyökumppaneita rakentamaan kanssamme unohtumattomia kokemuksia lapsiperheiden koettavaksi. Etsimme erityisesti kouluja ja harrasteryhmiä mukaan luomaan puistoon karnevaalitunnelmaa, sillä budjettimme on hyvin rajallinen. Näin pystymme tarjoamaan ilmaisen lastenkulttuurikokemuksen kymmenille tuhansille kävijöille.

Haaveenamme olisi myös, että alueen kyltitykset tehtäisiin yhteistyössä lasten kanssa, jolloin niistä tulisi luovia ja hauskoja. Myös puisto kaipaisi lastenkulttuurikarnevaaliin sopivaa somistusta esimerkiksi lasten toteuttamien installaatioiden muodossa. Harrasteryhmät saisivat myös mahdollisuuden markkinoida omaa toimintaansa esiintymällä tapahtumapäivänä alueella 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä lastenfestarit@gmail.com

Kiitämme suuresti avustasi, Lasten Festarit rakennetaan yhteistyöllä! 😊