Auta Meitä Mahdollistamaan Maksuton Tapahtuma

Aikaa Tulla Mukaan

Päivää
Tuntia
Minuuttia

Sinäkin Voit Auttaa Meitä!

Lasten Festarit on järjestetty vuodesta 2006 asti. PuskaPromotion osuuskunta on luotsannut tätä tapahtumaa yhteistyössä Keskuspuiston Nuorkauppakamari – Helsinki ry:n kanssa vuodesta 2017. Olemme tehneet tuhansien lapsien kesästä hieman paremman järjestämällä tämän huikean ilmaistapahtuman. 🥳 Normaalioloissa emme tuota tapahtumalla voittoa, vaan ainoastaan katamme tapahtuman järjestämisestä aiheutuvat kulut. Tästä syystä mahdollisten tukijoiden kaikkoaminen esimerkiksi korona-virus tilanteessa iskee meihin isosti. Lasten Festarit on aina ollut voittoa tavoittelematon ponnistus, jota tehdään rakkaudella ja yhteisöllisyydellä. 💚 Meidän mielestä lastenkulttuuri kuuluu koko perheelle ja kaikille tasapuolisesti! 🥰 Sinun apusi tukee tapahtumaamme nyt ja tulevinakin vuosina. 🙏 Tule mukaan auttamaan jo tänään! Tätä viestiä saa jakaa eteenpäin niin paljon kuin vain suinkin tohtii ja pystyy! 

Lasten Festarit
Lasten Festarit on vuosittain järjestettävä ilmainen koko perheen lastenkulttuuritapahtuma Hesperian puistossa Töölönlahden rannalla Helsingissä. Seuraavat Lasten Festarit järjestetään poikkeuksellisesti virtuaalisesti www.lastenfestarit.fi sivuilla lauantaina 7.8.2021 klo 12-16. Vapaa pääsy!
PuskaPromotion osk
PuskaPromotion on lämminhenkinen konsultoiva tuotantotoimisto, joka kouluttaa ja konsultoi, rakentaa hyvänmielen tapahtumia sekä tuottaa niin ohjelmapalveluita, kokoussisältöjä kuin mediapalveluita yritysten tarpeisiin. Palvelemme aina asiakkaitamme henkilökohtaisesti, rakkaudella ja yhteisöllisesti.
Keskuspuiston Nuorkauppakamari
Keskuspuiston Nuorkauppakamari on aktiivisten nuorten aikuisten kontaktiverkosto, joka tarjoaa elämyksiä, ystäviä, oppimista ja mahdollisuuksia vaikuttaa. Pääkaupunkiseudun suurin nuorkauppakamari tarjoaa monipuolista toimintaa jäsenilleen erilaisten tapahtumien, koulutustilaisuuksien ja juhlien muodossa.

Lasten Festarit

Pääkoordinaattori Sirkku Hoikkala

lastenfestarit@gmail.com

+358 44 250 4975

Copyright © 2021 Keskuspuiston Nuorkauppakamari – Helsinki ry ja PuskaPromotion osk. Kaikki oikeudet pidätetään.

Nämä verkkosivut asuvat LOUHI – SOVELLUSHOTELLISSA. Verkkosivut ja ylläpito DIGIAGENTTI