Lasten Festarit Esiintyjät 2021

Lisää esiintyjiä julkaistaan kesän mittaan – pysy kuulolla!

Mimi ja Kuku

Mimi ja Kuku

Vauhdikas Musiikkiseikkailu
Onko Lasten Festareita ilman näitä kahta? Emme osaa kuvitella! Mimi ja Kuku ovat ihanat, vauhdikkaat ja monipuoliset tähtemme, jotka kutsuvat kaikki mukaan osallistumaan tarinaan, lauluun, tanssiin, mihin vaan! Tänä vuonna Mimin ja Kukun esityksessä leivotaan suuren suuri synttärikakku 15-vuotiaan Lasten festarin kunniaksi, mutta arvaatko, mitä paljastuukaan kakun sisältä? Kuva: Minna Annola ja Anna Kulmala
WimmaRalli

WimmaRalli

Lastenmusiikkia joka saa aikaan wimmausta
WimmaRalli on Lasten Festareiden luottobändi täynnä rautaista osaamista ja isoa sydäntä. He saavat ilon ja tanssijalan liikkeelle ja pitävät myös huolta pienistä open stagen solisteista. Tänä vuonna he tekevät meille oman shown lähetykseen! WimmaRalli viihdyttää pientä ja isoa väkeä Wimmatusti omilla vauhdikkailla Ralleillaan sekä tietysti perinteisillä lastenlauluilla, joita on “Wimmattu” uuteen muotoon. WimmaRallaajat luottavat musiikin lisäksi LEIKKIMISEN voimaan, eli jokaisella keikalla on luvassa toimintaa, joka saa viileimmätkin Wimmaajat lämpöiseksi…
Sairaalaklovnit

Sairaalaklovnit

Pieni ILO on ISO asia!
Tradekan kutsumana meillä on suuri ilo toivottaa tervetulleeksi aivan uudet starat: Sairaalaklovnit! Päivätyönään nämä ihanat punanenät toimivat lasten tukena hoitolaitoksissa tuottaen hyvää mieltä ja iloa. Heidän vauhdikkaasta hoivastaan saavat iloita niin potilaat kuin perheetkin. Sairaalaklovnit ovat toimineet lasten ilon asialla jo vuodesta 2002! Nämä hauskat ystävät ovat innoissaan saatuaan kutsun mukaan Lasten Festareiden 15v synttäreille! Luvassa on yllättäviä hetkiä ja iloisia lahjoja! Nyt ei nauru lopu!
Lastenkulttuurikeskus Musikantit

Lastenkulttuurikeskus Musikantit

Lastenkulttuurikeskus Musikantit
Lastenkulttuurikeskus Musikanttien vauhdikas ja värikäs esitys saa yleisön mukaan tanssimaan ja laulamaan.
Sängynaluskansa

Sängynaluskansa

Jokaisen sängyn alla asustaa pikkuriikkinen sängynaluskansa.
Sängynaluskansa on kotimainen lastenkirjasarja.
Tanssiklubi Master

Tanssiklubi Master

Tanssikoulu
Tanssikoulu Masterin ihastuttavat, taitavat tanssijat tulevat esiintymään Lasten Festarin livestriimiin festaripäivänä! Tule mukaan seuraamaan tanssintäyteistä päivää Masterin rytmittämänä. Tanssi mukana tai tule mukaan seuraamaan tanssiesitystä, Master toivottaa tanssiniloa päivääsi!
JamKids

JamKids

Musiikkikoulu
Jamkids on ylpeästi yksityinen musiikkikoulu, joka toimii pääkaupunkiseudulla, Kirkkonummella ja Lohjalla yhteensä 17 toimipisteessä. Pikkumuskarilaisia on mukana toiminnassa jo noin tuhat. Mielestämme ihan jokainen voi nauttia musiikin tekemisestä. Tavoitteenamme on tarjota lapsiperheille moderni ja laadukas musiikkiharrastus, jossa lapsi saa oppimisen ohella paljon iloa ja elämyksiä.
Perinneleikit Ry

Perinneleikit Ry

Liikkuakseen ei tarvitse aina urheilla tai kilpailla – leikkien liikkuu huomaamatta!
Olemme vuodesta 2009 toiminut yhdistys, jonka tavoitteena on ylläpitää ja elvyttää perinneleikkiajatusta osana nykyajan lasten ja perheiden arkea – toivoen Kirkonrotan, Purkkiksen ja Tervapadan vauhdittavan mahdollisimman monen pihapiirin leikkihetkiä! Tavoitteenamme on, että lapset ja perheet kokoontuisivat leikkimään perinteisiä leikkejä osana mukavaa vapaa-ajan yhdessäoloa. Uskomme perinteisten leikkien tarjoavan loistavan vapaa-ajan aktiivisen vaihtoehdon tietokoneen liialliselle ”hupikäytölle”. Täyttäen täten osan liikuntapiirakkaa tuoden samalla hymyn huulille.
Pinkki ja Fankki

Pinkki ja Fankki

Kattimaista kamaa!
Hulvaton villikissaduo soittaa kaikille lapsille kattimaista kamaa!
Soihtupuu

Soihtupuu

Soihtupuu
Unajan ja Untamon Orkesteri

Unajan ja Untamon Orkesteri

Ikuisille maailmanmatkaajille ja kyltymättömille tarinan ystäville!
Unaja ja Untamo - nämä kaksi kaverusta - matkaavat aina seikkailusta toiseen. Tällä erää he ovat matkanneet juhlimaan Lasten Festareiden 15-vuotissyntymäpäivää! Unaja ja Untamo juhlii yhdessä orkesterinsa kanssa, joka on veikeä yhdistelmä akustisia ja sähköisiä instrumentteja yhteen sulatettuna. Kansanmusiikkia ja populaarimusiikkia yhdistelevä Unajan ja Untamon Orkesteri on joukko intohimoisia tarinan ystäviä ja uteliaita seikkailijoita. Näissä juhlissa paukutellaan kattiloita, tanssitaan riehakkaasti ja kääritään pakettiin mitä kummallisimpia lahjoja.
Visual Meri

Visual Meri

Piirustushetki
Opi piirtämään eläimiä Visual Merin kanssa. Kuvallisen ilmaisun ammattilainen opettaa yksinkertaisia keinoja piirtää erilaisia eläimiä lapsille sopivalla tavalla. Varaa piirustusväineet valmiiksi ja hyppää mukaan piirtämään! Visual Merin piirustushetki päälavan striimissä klo 12.00.
Lasten Festarit
Lasten Festarit on vuosittain järjestettävä ilmainen koko perheen lastenkulttuuritapahtuma Hesperian puistossa Töölönlahden rannalla Helsingissä. Seuraavat Lasten Festarit järjestetään poikkeuksellisesti virtuaalisesti www.lastenfestarit.fi sivuilla lauantaina 7.8.2021 klo 12-16. Vapaa pääsy!
PuskaPromotion osk
PuskaPromotion on lämminhenkinen konsultoiva tuotantotoimisto, joka kouluttaa ja konsultoi, rakentaa hyvänmielen tapahtumia sekä tuottaa niin ohjelmapalveluita, kokoussisältöjä kuin mediapalveluita yritysten tarpeisiin. Palvelemme aina asiakkaitamme henkilökohtaisesti, rakkaudella ja yhteisöllisesti.
Keskuspuiston Nuorkauppakamari
Keskuspuiston Nuorkauppakamari on aktiivisten nuorten aikuisten kontaktiverkosto, joka tarjoaa elämyksiä, ystäviä, oppimista ja mahdollisuuksia vaikuttaa. Pääkaupunkiseudun suurin nuorkauppakamari tarjoaa monipuolista toimintaa jäsenilleen erilaisten tapahtumien, koulutustilaisuuksien ja juhlien muodossa.

Lasten Festarit

Pääkoordinaattori Sirkku Hoikkala

lastenfestarit@gmail.com

+358 44 250 4975

Copyright © 2021 Keskuspuiston Nuorkauppakamari – Helsinki ry ja PuskaPromotion osk. Kaikki oikeudet pidätetään.

Nämä verkkosivut asuvat LOUHI – SOVELLUSHOTELLISSA. Verkkosivut ja ylläpito DIGIAGENTTI