Lasten Festareita ei toteuteta vuonna 2022! Lasten Festarit 2022 is cancelled!

Lasten Festarit Esiintyjät 2021

Lisää esiintyjiä julkaistaan kesän mittaan – pysy kuulolla!

Mimi ja Kuku

Mimi ja Kuku

Vauhdikas Musiikkiseikkailu
Onko Lasten Festareita ilman näitä kahta? Emme osaa kuvitella! Mimi ja Kuku ovat ihanat, vauhdikkaat ja monipuoliset tähtemme, jotka kutsuvat kaikki mukaan osallistumaan tarinaan, lauluun, tanssiin, mihin vaan! Tänä vuonna Mimin ja Kukun esityksessä leivotaan suuren suuri synttärikakku 15-vuotiaan Lasten festarin kunniaksi, mutta arvaatko, mitä paljastuukaan kakun sisältä? Kuva: Minna Annola ja Anna Kulmala
WimmaRalli

WimmaRalli

Lastenmusiikkia joka saa aikaan wimmausta
WimmaRalli on Lasten Festareiden luottobändi täynnä rautaista osaamista ja isoa sydäntä. He saavat ilon ja tanssijalan liikkeelle ja pitävät myös huolta pienistä open stagen solisteista. Tänä vuonna he tekevät meille oman shown lähetykseen! WimmaRalli viihdyttää pientä ja isoa väkeä Wimmatusti omilla vauhdikkailla Ralleillaan sekä tietysti perinteisillä lastenlauluilla, joita on “Wimmattu” uuteen muotoon. WimmaRallaajat luottavat musiikin lisäksi LEIKKIMISEN voimaan, eli jokaisella keikalla on luvassa toimintaa, joka saa viileimmätkin Wimmaajat lämpöiseksi…
Sairaalaklovnit

Sairaalaklovnit

Pieni ILO on ISO asia!
Tradekan kutsumana meillä on suuri ilo toivottaa tervetulleeksi aivan uudet starat: Sairaalaklovnit! Päivätyönään nämä ihanat punanenät toimivat lasten tukena hoitolaitoksissa tuottaen hyvää mieltä ja iloa. Heidän vauhdikkaasta hoivastaan saavat iloita niin potilaat kuin perheetkin. Sairaalaklovnit ovat toimineet lasten ilon asialla jo vuodesta 2002! Nämä hauskat ystävät ovat innoissaan saatuaan kutsun mukaan Lasten Festareiden 15v synttäreille! Luvassa on yllättäviä hetkiä ja iloisia lahjoja! Nyt ei nauru lopu!
musikantit

Lastenkulttuurikeskus Musikantit

Lastenkulttuurikeskus Musikantit
Lastenkulttuurikeskus Musikanttien vauhdikas ja värikäs esitys saa yleisön mukaan tanssimaan ja laulamaan.
Sängynaluskansa logo

Sängynaluskansa

Jokaisen sängyn alla asustaa pikkuriikkinen sängynaluskansa.
Sängynaluskansa on kotimainen lastenkirjasarja.
tanssiklubi-master-1920px-1080px-1

Tanssiklubi Master

Tanssikoulu
Tanssikoulu Masterin ihastuttavat, taitavat tanssijat tulevat esiintymään Lasten Festarin livestriimiin festaripäivänä! Tule mukaan seuraamaan tanssintäyteistä päivää Masterin rytmittämänä. Tanssi mukana tai tule mukaan seuraamaan tanssiesitystä, Master toivottaa tanssiniloa päivääsi!
Jamkids logo

JamKids

Musiikkikoulu
Jamkids on ylpeästi yksityinen musiikkikoulu, joka toimii pääkaupunkiseudulla, Kirkkonummella ja Lohjalla yhteensä 17 toimipisteessä. Pikkumuskarilaisia on mukana toiminnassa jo noin tuhat. Mielestämme ihan jokainen voi nauttia musiikin tekemisestä. Tavoitteenamme on tarjota lapsiperheille moderni ja laadukas musiikkiharrastus, jossa lapsi saa oppimisen ohella paljon iloa ja elämyksiä.
perinneleikit_logo_taustaton

Perinneleikit Ry

Liikkuakseen ei tarvitse aina urheilla tai kilpailla – leikkien liikkuu huomaamatta!
Olemme vuodesta 2009 toiminut yhdistys, jonka tavoitteena on ylläpitää ja elvyttää perinneleikkiajatusta osana nykyajan lasten ja perheiden arkea – toivoen Kirkonrotan, Purkkiksen ja Tervapadan vauhdittavan mahdollisimman monen pihapiirin leikkihetkiä! Tavoitteenamme on, että lapset ja perheet kokoontuisivat leikkimään perinteisiä leikkejä osana mukavaa vapaa-ajan yhdessäoloa. Uskomme perinteisten leikkien tarjoavan loistavan vapaa-ajan aktiivisen vaihtoehdon tietokoneen liialliselle ”hupikäytölle”. Täyttäen täten osan liikuntapiirakkaa tuoden samalla hymyn huulille.
pinkkfifankkilogo

Pinkki ja Fankki

Kattimaista kamaa!
Hulvaton villikissaduo soittaa kaikille lapsille kattimaista kamaa!
Soihtupuu

Soihtupuu

Soihtupuu järjestää luonto- ja taidepajoja lapsille ja nuorille.
unajan-ja-untamon-orkesteri-1-1920px-1080px-222kb

Unajan ja Untamon Orkesteri

Ikuisille maailmanmatkaajille ja kyltymättömille tarinan ystäville!
Unaja ja Untamo - nämä kaksi kaverusta - matkaavat aina seikkailusta toiseen. Tällä erää he ovat matkanneet juhlimaan Lasten Festareiden 15-vuotissyntymäpäivää! Unaja ja Untamo juhlii yhdessä orkesterinsa kanssa, joka on veikeä yhdistelmä akustisia ja sähköisiä instrumentteja yhteen sulatettuna. Kansanmusiikkia ja populaarimusiikkia yhdistelevä Unajan ja Untamon Orkesteri on joukko intohimoisia tarinan ystäviä ja uteliaita seikkailijoita. Näissä juhlissa paukutellaan kattiloita, tanssitaan riehakkaasti ja kääritään pakettiin mitä kummallisimpia lahjoja.
visual-meri-1920px-1080px-1

Visual Meri

Piirustushetki
Opi piirtämään eläimiä Visual Merin kanssa. Kuvallisen ilmaisun ammattilainen opettaa yksinkertaisia keinoja piirtää erilaisia eläimiä lapsille sopivalla tavalla. Varaa piirustusväineet valmiiksi ja hyppää mukaan piirtämään! Visual Merin piirustushetki päälavan striimissä klo 12.00.