Lasten Festarit Esiintyjät 2021

Lisää esiintyjiä julkaistaan kesän mittaan – pysy kuulolla!

Mimi ja Kuku

Mimi ja Kuku

Vauhdikas Musiikkiseikkailu
Onko Lasten Festareita ilman näitä kahta? Emme osaa kuvitella! Mimi ja Kuku ovat ihanat, vauhdikkaat ja monipuoliset tähtemme, jotka kutsuvat kaikki mukaan osallistumaan tarinaan, lauluun, tanssiin, mihin vaan! Tänä vuonna Mimin ja Kukun esityksessä leivotaan suuren suuri synttärikakku 15-vuotiaan Lasten festarin kunniaksi, mutta arvaatko, mitä paljastuukaan kakun sisältä? Kuva: Minna Annola ja Anna Kulmala
WimmaRalli

WimmaRalli

Lastenmusiikkia joka saa aikaan wimmausta
WimmaRalli on Lasten Festareiden luottobändi täynnä rautaista osaamista ja isoa sydäntä. He saavat ilon ja tanssijalan liikkeelle ja pitävät myös huolta pienistä open stagen solisteista. Tänä vuonna he tekevät meille oman shown lähetykseen! WimmaRalli viihdyttää pientä ja isoa väkeä Wimmatusti omilla vauhdikkailla Ralleillaan sekä tietysti perinteisillä lastenlauluilla, joita on “Wimmattu” uuteen muotoon. WimmaRallaajat luottavat musiikin lisäksi LEIKKIMISEN voimaan, eli jokaisella keikalla on luvassa toimintaa, joka saa viileimmätkin Wimmaajat lämpöiseksi…
Sairaalaklovnit

Sairaalaklovnit

Pieni ILO on ISO asia!
Tradekan kutsumana meillä on suuri ilo toivottaa tervetulleeksi aivan uudet starat: Sairaalaklovnit! Päivätyönään nämä ihanat punanenät toimivat lasten tukena hoitolaitoksissa tuottaen hyvää mieltä ja iloa. Heidän vauhdikkaasta hoivastaan saavat iloita niin potilaat kuin perheetkin. Sairaalaklovnit ovat toimineet lasten ilon asialla jo vuodesta 2002! Nämä hauskat ystävät ovat innoissaan saatuaan kutsun mukaan Lasten Festareiden 15v synttäreille! Luvassa on yllättäviä hetkiä ja iloisia lahjoja! Nyt ei nauru lopu!
Lasten Festarit
Lasten Festarit on vuosittain järjestettävä ilmainen koko perheen lastenkulttuuritapahtuma Hesperian puistossa Töölönlahden rannalla Helsingissä. Seuraavat Lasten Festarit järjestetään poikkeuksellisesti virtuaalisesti www.lastenfestarit.fi sivuilla lauantaina 7.8.2021 klo 12-16. Vapaa pääsy!
PuskaPromotion osk
PuskaPromotion on lämminhenkinen konsultoiva tuotantotoimisto, joka kouluttaa ja konsultoi, rakentaa hyvänmielen tapahtumia sekä tuottaa niin ohjelmapalveluita, kokoussisältöjä kuin mediapalveluita yritysten tarpeisiin. Palvelemme aina asiakkaitamme henkilökohtaisesti, rakkaudella ja yhteisöllisesti.
Keskuspuiston Nuorkauppakamari
Keskuspuiston Nuorkauppakamari on aktiivisten nuorten aikuisten kontaktiverkosto, joka tarjoaa elämyksiä, ystäviä, oppimista ja mahdollisuuksia vaikuttaa. Pääkaupunkiseudun suurin nuorkauppakamari tarjoaa monipuolista toimintaa jäsenilleen erilaisten tapahtumien, koulutustilaisuuksien ja juhlien muodossa.

Lasten Festarit

Pääkoordinaattori Sirkku Hoikkala

lastenfestarit@gmail.com

+358 44 250 4975

Copyright © 2021 Keskuspuiston Nuorkauppakamari – Helsinki ry ja PuskaPromotion osk. Kaikki oikeudet pidätetään.

Nämä verkkosivut asuvat LOUHI – SOVELLUSHOTELLISSA. Verkkosivut ja ylläpito DIGIAGENTTI