Lasten Festarit Esiintyjät 2020

Muumit

Muumien Viidakkoseikkailu Sponsored by Lasten Mehiläinen

Tervetuloa mukaan jännittävään viidakkoseikkailuun yhdessä Muumipeikon, Niiskuneidin ja Pikku Myyn kanssa! Muumipeikko ystävyksineen lähtee hurjaan ja jännittävään seikkailuun keskelle viidakkoa. Seikkailun tiimellyksessä kolmikko kohtaa jättimäisen ihmekurpitsan ja mikä vielä hurjempaa, murisevan leijonan. Siispä safarihattu päähän ja kaislahame lanteille ja kohti viidakkoa! Luvassa seikkailun lisäksi on iloista menoa ja tanssia tuttujen muumilaulujen tahtiin. Esitys klo 10:10 päälavan striimissä.

©Moomin Characters™

Mimi Ja Kuku

Vauhdikas Musiikkiseikkailu

Mimi-prinsessan ja Kuku-leijonan vauhdikas musiikkiseikkailu kutsuu Sinut heittäytymään mukaan tanssin ja improilun riemuun! Pääset tanssimaan hiphoppia ja balettia, joogaamaan ja kertomaan tarinaa omalla, ainutlaatuisella liikekielelläsi. Ensimmäisessä seikkailussa löydämme kodittoman kissan ja rakennamme hänelle ikioman, kauniin talon puuhun. Toisessa seikkailussa Unelmoimme tulevaisuudesta ja testailemme erilaisia haaveammatteja. Sopii 0-120 -vuotiaille musiikkiliikunnan ystäville! Mimin ja Kukun esitykset päälavan striimissä klo 11.05 ja klo 12.30!

Kengurumeininki

Maamme Pomppuykköset

Maamme pomppuykköset, Kengurumeininki, on perustettu 1996. Kuluneena aikana bändi on hauskuuttanut lapsia ja heidän vanhempiaan yli 4000 keikalla ympäri maata. Hulvatonta meininkiä on tallennettu viidelle levylle, kolmelle myyntivideolle ja tietysti Kenguruiden omaan TV-sarjaan, Kenguruveturiin. Pomppu eteen ja suupielet ylöspäin. Lastenfestareilla pidetään ikimuistoisen hikinen ja aurinkoisen iloinen pompputuokio. Ottakaa äidit (ja isätkin) mukaan, luvassa on kesän ikimuistoisin lastentapahtuma. Kengurumeininki pomputtaa yleisöä päälavan striimissä klo 15.00.

Musikantit

Lastenkulttuurikeskus Musikantit

Lastenkulttuurikeskus Musikanttien vauhdikas ja värikäs esitys saa yleisön mukaan tanssimaan ja laulamaan.

Tanssiklubi Master

Tanssikoulu

Tanssikoulu Masterin ihastuttavat, taitavat tanssijat tulevat esiintymään Lasten Festarin livestriimiin festaripäivänä! Tule mukaan seuraamaan tanssintäyteistä päivää Masterin rytmittämänä. Tanssi mukana tai tule mukaan seuraamaan tanssiesitystä, Master toivottaa tanssiniloa päivääsi!

Taikuri Taija Taika

Taikaohjelma

Taikuri Taija Taika ilahduttaa koko perheelle sopivalla taikaohjelmalla. Esitys osallistaa lapset mukaan taikomiseen. Taija Taika esiintyy Amfin/Open Stagen striimissä klo 15.42.

PrinsessaUnelmia

Prinsessahetki!

Tule katsomaan Jääkuningattaren ja Talviprinsessan live-esitystä ja tule leikkimään prinsessojen kanssa Amfin/Open Stagen striimissä klo 11.38.

Visual Meri

Piirustushetki

Opi piirtämään eläimiä Visual Merin kanssa. Kuvallisen ilmaisun ammattilainen opettaa yksinkertaisia keinoja piirtää erilaisia eläimiä lapsille sopivalla tavalla. Varaa piirustusväineet valmiiksi ja hyppää mukaan piirtämään! Visual Merin piirustushetki päälavan striimissä klo 12.00.

Musiikkiteatteri Valkia

Toivesatuja

Musiikkiteatteri Valkia on tamperelainen teatteriryhmä. Tule katsomaan kun he esittävät tuttuja toivesatuja – ellei sitten satu jotain väärinkäsityksiä matkan varrella! Musiikkiteatteri Valkian satuimprovisaatio Amfin/Open Stagen livelähetyksessä klo 15.27!

LaFe Lammas

Maskotti

Lasten Festareiden oma maskotti Lafe Lammas viihdyttää yleisöä tuttuun tapaan ja tänä vuonna häntä nähdään enemmän kuin koskaan ennen! Lafen tapaat monta kertaa lähetyksen aikana ja pääset mm. leikkimään Kapteeni käskee Lafe Lammasta ja diskoilemaan Lafen kanssa. Luvassa on BÄÄtähuimaavan hauskoja hetkiä!

Doris Tuohimaa

Päälavan Striimin Juontaja

Tänä vuonna Lasten Festarit juontaa tapahtuman monivuotinen pääkoordinaattori Doris Tuohimaa. Doris on kokenut juontaja ja esiintyjä, jolla on erityinen paikka sydämessään lastenkulttuurille. Doris tykkää naurattaa, laulattaa ja tanssittaa yleisöä ja tuntee Lasten Festarit kuin omat taskunsa!

Katso Lasten Festarit Ohjelma

TILAA UUTISKIRJE

Pysy perillä mm. Lasten Festareiden ohjelmasta, esiintyjistä ja arvonnoista! Lähetämme vuosittain 2-4 kirjettä, emme siis tuki sähköpostiasi 🙂

Kiitos sähköpostilistalle liittymisestä!

Share This