Perinneleikit Ry

Olemme vuodesta 2009 toiminut yhdistys, jonka tavoitteena on ylläpitää ja elvyttää perinneleikkiajatusta osana nykyajan lasten ja perheiden arkea – toivoen Kirkonrotan, Purkkiksen ja Tervapadan vauhdittavan mahdollisimman monen pihapiirin leikkihetkiä! Tavoitteenamme on, että lapset ja perheet kokoontuisivat leikkimään perinteisiä leikkejä osana mukavaa vapaa-ajan yhdessäoloa. Uskomme perinteisten leikkien tarjoavan loistavan vapaa-ajan aktiivisen vaihtoehdon tietokoneen liialliselle ”hupikäytölle”. Täyttäen täten osan liikuntapiirakkaa tuoden samalla hymyn huulille.

JamKids

Jamkids on ylpeästi yksityinen musiikkikoulu, joka toimii pääkaupunkiseudulla, Kirkkonummella ja Lohjalla yhteensä 17 toimipisteessä. Pikkumuskarilaisia on mukana toiminnassa jo noin tuhat.
Mielestämme ihan jokainen voi nauttia musiikin tekemisestä. Tavoitteenamme on tarjota lapsiperheille moderni ja laadukas musiikkiharrastus, jossa lapsi saa oppimisen ohella paljon iloa ja elämyksiä.

Soihtupuu

Soihtupuu järjestää luonto- ja taidepajoja lapsille ja nuorille.

Pinkki ja Fankki

Hulvaton villikissaduo soittaa kaikille lapsille kattimaista kamaa!

Unajan ja Untamon Orkesteri

Unaja ja Untamo – nämä kaksi kaverusta – matkaavat aina seikkailusta toiseen. Tällä erää he ovat matkanneet juhlimaan Lasten Festareiden 15-vuotissyntymäpäivää! Unaja ja Untamo juhlii yhdessä orkesterinsa kanssa, joka on veikeä yhdistelmä akustisia ja sähköisiä instrumentteja yhteen sulatettuna. Kansanmusiikkia ja populaarimusiikkia yhdistelevä Unajan ja Untamon Orkesteri on joukko intohimoisia tarinan ystäviä ja uteliaita seikkailijoita. Näissä juhlissa paukutellaan kattiloita, tanssitaan riehakkaasti ja kääritään pakettiin mitä kummallisimpia lahjoja.

Tanssiklubi Master

Tanssikoulu Masterin ihastuttavat, taitavat tanssijat tulevat esiintymään Lasten Festarin livestriimiin festaripäivänä! Tule mukaan seuraamaan tanssintäyteistä päivää Masterin rytmittämänä. Tanssi mukana tai tule mukaan seuraamaan tanssiesitystä, Master toivottaa tanssiniloa päivääsi!

Visual Meri

Opi piirtämään eläimiä Visual Merin kanssa. Kuvallisen ilmaisun ammattilainen opettaa yksinkertaisia keinoja piirtää erilaisia eläimiä lapsille sopivalla tavalla. Varaa piirustusväineet valmiiksi ja hyppää mukaan piirtämään! Visual Merin piirustushetki päälavan striimissä klo 12.00.

Sairaalaklovnit

Sairaalaklovnit

Tradekan kutsumana meillä on suuri ilo toivottaa tervetulleeksi aivan uudet starat: Sairaalaklovnit! Päivätyönään nämä ihanat punanenät toimivat lasten tukena hoitolaitoksissa tuottaen hyvää mieltä ja iloa. Heidän vauhdikkaasta hoivastaan saavat iloita niin potilaat kuin perheetkin. Sairaalaklovnit ovat toimineet lasten ilon asialla jo vuodesta 2002! Nämä hauskat ystävät ovat innoissaan saatuaan kutsun mukaan Lasten Festareiden 15v synttäreille! Luvassa on yllättäviä hetkiä ja iloisia lahjoja! Nyt ei nauru lopu!