Unajan ja Untamon Orkesteri

Ikuisille maailmanmatkaajille ja kyltymättömille tarinan ystäville!

Unaja ja Untamo – nämä kaksi kaverusta – matkaavat aina seikkailusta toiseen. Tällä erää he ovat matkanneet juhlimaan Lasten Festareiden 15-vuotissyntymäpäivää! Unaja ja Untamo juhlii yhdessä orkesterinsa kanssa, joka on veikeä yhdistelmä akustisia ja sähköisiä instrumentteja yhteen sulatettuna. Kansanmusiikkia ja populaarimusiikkia yhdistelevä Unajan ja Untamon Orkesteri on joukko intohimoisia tarinan ystäviä ja uteliaita seikkailijoita. Näissä juhlissa paukutellaan kattiloita, tanssitaan riehakkaasti ja kääritään pakettiin mitä kummallisimpia lahjoja.
Lasten Festarit
Lasten Festarit on vuosittain järjestettävä ilmainen koko perheen lastenkulttuuritapahtuma Hesperian puistossa Töölönlahden rannalla Helsingissä. Seuraavat Lasten Festarit järjestetään poikkeuksellisesti virtuaalisesti www.lastenfestarit.fi sivuilla lauantaina 7.8.2021 klo 12-16. Vapaa pääsy!
PuskaPromotion osk
PuskaPromotion on lämminhenkinen konsultoiva tuotantotoimisto, joka kouluttaa ja konsultoi, rakentaa hyvänmielen tapahtumia sekä tuottaa niin ohjelmapalveluita, kokoussisältöjä kuin mediapalveluita yritysten tarpeisiin. Palvelemme aina asiakkaitamme henkilökohtaisesti, rakkaudella ja yhteisöllisesti.
Keskuspuiston Nuorkauppakamari
Keskuspuiston Nuorkauppakamari on aktiivisten nuorten aikuisten kontaktiverkosto, joka tarjoaa elämyksiä, ystäviä, oppimista ja mahdollisuuksia vaikuttaa. Pääkaupunkiseudun suurin nuorkauppakamari tarjoaa monipuolista toimintaa jäsenilleen erilaisten tapahtumien, koulutustilaisuuksien ja juhlien muodossa.

Lasten Festarit

Pääkoordinaattori Sirkku Hoikkala

lastenfestarit@gmail.com

+358 44 250 4975

Copyright © 2021 Keskuspuiston Nuorkauppakamari – Helsinki ry ja PuskaPromotion osk. Kaikki oikeudet pidätetään.

Nämä verkkosivut asuvat LOUHI – SOVELLUSHOTELLISSA. Verkkosivut ja ylläpito DIGIAGENTTI