Lasten Festarit 2018 Kumppanit

Vuotuisen koko perheen ilmaistapahtuman mahdollistavat ihanat kumppanimme:

Mehiläinen

Lapsuus muodostuu monesta tekijästä - Mehiläisestä löydät tekijät hyvän lapsuuden tukemiseen. Meillä lapsia auttavat lastenlääkäriemme ohella myös yleis- sekä korva-, nenä- ja kurkkutautien erikoislääkärimme sekä muut asiantuntijamme. Lasten Mehiläinen palvelee klo 6-22 numerossa 010 4140414 ja OmaMehiläisen Digiklinikalla olemme apunasi ympäri vuorokauden. Nyt Digiklinikalla vastaavat myös kokeneet lastenlääkärit arkisin klo 7-19! Lue lisää: mehilainen.fi/lapset

Grano

Grano Oy on Suomen monipuolisin sisältöpalvelujen osaaja. Autamme asiakkaitamme toteuttamaan liiketoimintaa tukevat sisältöhankkeet alusta loppuun, luovasta suunnittelusta tuotantoon, julkaisuun, tulosten mittaamiseen ja aineistonhallintaan – kaikissa asiakkaan kohdeyleisölle olennaisissa printti- ja digitaalisissa kanavissa.
Ota yhteyttä, autamme mielellämme: www.grano.fi

Korkeasaari

Leijonan karjahdus ja kaikki muut eläinmaailman ihmeet yhdellä saarella! Korkeasaareen on helppo lähteä retkelle lasten kanssa mihin vuodenaikaan tahansa. Vain 20 minuutin päässä Helsingin keskustasta odottaa 150 erilaista eläinlajia ja luonto, joka on joka päivä erilainen. Pakkaa eväät reppuun ja käy kodassa grillaamassa, tai tankkaa puhtia Korkeasaaren ravintoloissa. Korkeasaaressa luonnosta oppiminen on hauskaa niin lapsille kuin aikuisillekin! Vierailemalla Korkeasaaren eläintarhassa autat meitä työssämme uhanalaisten eläinten ja monimuotoisen luonnon suojelijana.

Pelican self storage

Pelican Self Storage on mukana tukemassa Lasten Festareiden toimintaa. Pelican tarjoaa Lasten Festareille tarpeelliset varastotilat. On hienoa että lapsille ja lapsiperheille suunnattuja tapahtumia järjestetään. Pelican haluaa olla mukana tukemassa lähialueen lapsille järjestettävää toimintaa. Töölössä järjestettävät Lasten Festarit ovat luontainen tapa olla mukana hyvässä asiassa.

Pelicanin vuokravarastot on suunniteltu monenlaiseen käyttöön ja helpottamaan esimerkiksi juuri lapsiperheiden arkea. Pelicanin nokka on tilava ja toimipisteitä löytyy ympäri pääkaupunkiseutua. Säilytystiloja on erikokoisia alle yhdestä neliömetristä alkaen. Tule tutustumaan vuokravarastoiden eliittiin ja hae samalla myymälästämme markkinoiden parhaat muuttolaatikot sekä kaikki muut pakkaustarvikkeet. Tarjoamme myös maistuvat kahvit! https://pelicanselfstorage.fi/

Kumppanilistaus 2018

Helsingin kaupunki

Mehiläinen

Ruokaboksi

Pelican Self Storage

Korkeasaari

Remeo

Kansallisooppera

Lapsennimi.com

Strider

Jamkids

Hoivanet

Pilke Päiväkodit

Rush Helsinki

Raikastamo

Slipstop

Helsinki Horse Show

Kids Escape

Grano

Delipap/Muumivaipat

Semper

Arena Center/Leikkiluola

Helsinki Parkour Akatemia

Kiintymysvanhemmuusperheet kiva ry

Kikapi

Sängynaluskansa

Tanssikoulu Tanssila

Perinneleikit ry

SEY

Teatteri Hevosenkenkä

Elise ry

Technology of Young Oy

SEA LIFE