Lasten Festareita ei toteuteta vuonna 2022! Lasten Festarit 2022 is cancelled!

Lasten Festarit Kumppanit 2021

Kiitos ihanille kumppaneillemme maksuttoman lastenkulttuuritapahtuman mahdollistamisesta!

helsinki
Helsingin kaupunki toimii Lasten Festareiden suojelijana.
Pilke_logo_cmyk
PILKE-päiväkodeissa lapsilla on hyvä päivä – joka päivä. Pilke tarjoaa monipuolista varhaiskasvatusta ja siihen liittyvää kerhotoimintaa 1-6-vuotiaille lapsille ympäri Suomen. Päiväkodista riippuen tarjoamme englannin tai ruotsin kieltä, musiikkia, ilmaisutaitoa, luonnon ja tieteen ilmiöitä sekä liikunnan iloa. Varhaiskasvatuksen lisäksi Pilke järjestää perusopetuksen iltapäivätoimintaa sekä tarjoaa muita lastenhoidon palveluita. Lue lisää: www.pilkepaivakodit.fi tai www.pilkelastenhoito.fi
tradeka-logo-pysty-220px-83px-7kb
Osuuskunta Tradeka on suomalainen yli satavuotias omistajaosuuskunta, jonka toiminnan perustana on merkityksellinen omistajuus. Osuuskuntaan voivat liittyä kaikki yli 15-vuotiaat; jäseniään Tradeka palkitsee tarjoamalla monipuolisia etuja mm. Restelin ravintoloissa sekä yhteistyökumppaneiden kanssa. Jäsentensä lisäksi Tradeka tekee hyvää myös ympäröivälle yhteiskunnalle muun muassa lahjoitustoiminnan ja omien yhteiskuntavastuuhankkeiden kautta. Tradeka on mukana Lasten Festareilla, sillä haluamme olla edistämässä jokaisen lapsen oikeutta onnelliseen ja turvalliseen lapsuuteen.
kotimaanapu-logo-5166px-856px-40kb
Kotimaanapu on hyväntekeväisyyspalvelu, joka auttaa vaikeuksissa olevia ihmisiä ympäri Suomen. Toimimme yhteistyössä seurakuntien diakoniatyön ja järjestöjen kanssa. Kotimaanavun keräysten kautta lapselle voidaan hankkia esimerkiksi kengät, yksinhuoltajalle pesukone tai tukea vähävarhaisen perheen nuorten harrastuksia. Lahjoittajana tiedät, mihin tarkoitukseen lahjoittamasi summa käytetään. Lasten festareilla haluamme nostaa esille autismikirjoon liittyvät haasteet lapsiperheissä. Autismi aiheuttaa yksilöllisiä toimintarajoitteita, jotka vaikuttavat sosiaalisiin suhteisiin ja joista seuraa usein yksinäisyyttä. Kyseessä on näkymätön vamma, joka altistaa väärinymmärryksille, syrjinnälle sekä pahimmillaan hyväksikäytölle että kiusaamiselle. Auttaminen alkaa läheltä. Osallistu Kotimaanavun keräykseen autismikirjon lasten hyväksi: https://www.lahjoitaapua.fi/kohde/autisminkirjontuki
pelican-self-storage-vuokravarastot
Pelican Self Storage on mukana tukemassa Lasten Festareiden toimintaa. Pelican tarjoaa Lasten Festareille tarpeelliset varastotilat. On hienoa että lapsille ja lapsiperheille suunnattuja tapahtumia järjestetään. Pelican haluaa olla mukana tukemassa lähialueen lapsille järjestettävää toimintaa. Töölössä järjestettävät Lasten Festarit ovat luontainen tapa olla mukana hyvässä asiassa. Pelicanin vuokravarastot on suunniteltu monenlaiseen käyttöön ja helpottamaan esimerkiksi juuri lapsiperheiden arkea. Pelicanin nokka on tilava ja toimipisteitä löytyy ympäri pääkaupunkiseutua. Säilytystiloja on erikokoisia alle yhdestä neliömetristä alkaen. Tule tutustumaan vuokravarastoiden eliittiin ja hae samalla myymälästämme markkinoiden parhaat muuttolaatikot sekä kaikki muut pakkaustarvikkeet. Tarjoamme myös maistuvat kahvit! pelicanselfstorage.fi
radio-helsinki
Radio Helsinki kuuluu 1.1.2020 alkaen taajuudella Helsingissä 89,7, Tampeereella 106,8 ja Oulussa 90,9.
louhi
Nämä sivut asuvat Louhi -Sovellushotellissa.
digiagentti
Digiagentti Oy on Suomen motivoitunein digitoimisto, joka palvelee asiakkaitaan virtuaalisesti koko Suomessa. Yrityksen palvelut sopivat yksinyrittäjille ja pienille yrityksille, jotka haluavat ulkoistaa nykyaikaiset verkkosivut, hakukoneoptimoinnin ja digitaalisen markkinoinnin palvelut.
LT-logo
Lassila & Tikanoja on palveluyritys, joka tekee kiertotaloudesta totta. Yhdessä asiakkaidemme kanssa pidämme materiaalit ja kiinteistöt mahdollisimman pitkään tuottavassa käytössä sekä tehostamme raaka-aineiden ja energian käyttöä. Näin toimien luomme enemmän arvoa kiertotaloudella sekä asiakkaillemme, henkilöstöllemme että yhteiskunnalle laajemmin. Kun onnistumme tässä, myös omistajillemme tuotettu arvo kasvaa. Tavoitteenamme on jatkuvasti kasvattaa toimintamme hiilikädenjälkeä eli positiivista ilmastovaikutusta. Sosiaalista vastuuta kannamme muun muassa huolehtimalla oman henkilöstön työkyvystä sekä tarjoamalla töitä myös niille, joiden on vaikea työllistyä. L&T toimii Suomessa, Ruotsissa ja Venäjällä. Yhtiön liikevaihto vuonna 2019 oli 784,3 miljoonaa euroa ja yhtiö työllistää 8 200 henkilöä. L&T on listattu Nasdaq Helsingissä.
raikastamo_kumppani
Raikastamon tuotteita löytyy melkein jokaisesta suomalaisesta S- ja K-kaupasta. Isoimmat valikoimat löytyvät suuremmista yksiköistä kuten Prismoista ja K-Super- ja Citymarketeista. Lisäksi Raikastamon tuotteita myyvät sadat kahvilat ympäri maan. Namiset löytyvät S-kauppojen makeishyllystä!
ILMU_logo_rgb_1000px
Suomen Ilmailumuseo sijaitsee Vantaan Aviapoliksessa, Helsinki-Vantaan lentoaseman läheisyydessä. Museon kokoelmien painopisteenä on suomalaisten suunnittelemat tai käyttämät lentokoneet ja suomalainen ilmailu. Näyttelyssä on kymmeniä lentokoneita sekä runsaasti muita ilmailuun liittyviä esineitä, kuten moottoreita, potkureita, pienoismalleja ja viestintävälineitä. Museo-infosta ohjeet onnistuneeseen vierailuun. Uusi Ilmailumuseo -blogi kertoo uudishankkeestamme. Katso myös, miten voit osallistua museon toimintaan!
No data was found

Haluatko Yhteistyökumppaniksi?

Kiinnostaako yritystäsi tai yhdistystäsi olla mukana tässä upeassa hyvän mielen tapahtumassa? Ota yhteyttä niin keskustellaan lisää mahdollisuuksista!