Lasten Festarit Kumppanit 2020

Kiitos ihanille kumppaneillemme maksuttoman lastenkulttuuritapahtuman mahdollistamisesta!

Helsingin Kaupunki

Helsingin kaupunki toimii Lasten Festareiden suojelijana.

Pilke Päiväkodit

PILKE-päiväkodeissa lapsilla on hyvä päivä – joka päivä. Pilke tarjoaa monipuolista varhaiskasvatusta ja siihen liittyvää kerhotoimintaa 1-6-vuotiaille lapsille ympäri Suomen. Päiväkodista riippuen tarjoamme englannin tai ruotsin kieltä, musiikkia, ilmaisutaitoa, luonnon ja tieteen ilmiöitä sekä liikunnan iloa. Varhaiskasvatuksen lisäksi Pilke järjestää perusopetuksen iltapäivätoimintaa sekä tarjoaa muita lastenhoidon palveluita. Lue lisää: www.pilkepaivakodit.fi tai www.pilkelastenhoito.fi

Osuuskunta Tradeka

Osuuskunta Tradeka

Kotimaanapu

Auttaminen alkaa läheltä – tue valitsemaasi avuntarvitsijaa Suomessa.

Pelican Self Storage

Pelican Self Storage on mukana tukemassa Lasten Festareiden toimintaa. Pelican tarjoaa Lasten Festareille tarpeelliset varastotilat. On hienoa että lapsille ja lapsiperheille suunnattuja tapahtumia järjestetään. Pelican haluaa olla mukana tukemassa lähialueen lapsille järjestettävää toimintaa. Töölössä järjestettävät Lasten Festarit ovat luontainen tapa olla mukana hyvässä asiassa. Pelicanin vuokravarastot on suunniteltu monenlaiseen käyttöön ja helpottamaan esimerkiksi juuri lapsiperheiden arkea. Pelicanin nokka on tilava ja toimipisteitä löytyy ympäri pääkaupunkiseutua. Säilytystiloja on erikokoisia alle yhdestä neliömetristä alkaen. Tule tutustumaan vuokravarastoiden eliittiin ja hae samalla myymälästämme markkinoiden parhaat muuttolaatikot sekä kaikki muut pakkaustarvikkeet. Tarjoamme myös maistuvat kahvit! pelicanselfstorage.fi

Lastenkulttuurikeskus Musikantit

Lastenkulttuurikeskus Musikantit on 2004 perustettu monikulttuurinen lapsiperheiden harrastus- ja kohtaamispaikka Itä-Helsingissä. Musikantit järjestää tapahtumia ja kerhoja, kursseja, leirejä, erityisesti lapsille ja nuorille sekä myös heidän huoltajilleen. Lastenkulttuurikeskus Musikantit on Lasten Festareiden yhteistyökumppani, jonka tiloista virtuaalifestarit lähetetään. Lisäksi Musikantit isännöi Lasten Festareiden Open Stagea, kaikille avointa esiintymislava streamia, jonne halukkaat voivat ilmoittautua esiintymään yhdessä Musikanttien house bändin kanssa livenä paikan päältä, etänä puhelimella tai lähettämällä videon ennakkoon omasta esityksestä. Lasten Festareilla Musikantit on mukana kolmatta kertaa. www.musikantit.fi

Radio Helsinki

Radio Helsinki kuuluu 1.1.2020 alkaen taajuudella Helsingissä 89,7, Tampeereella 106,8 ja Oulussa 90,9.

LapsenNimi.com

Lapsiarkea

Louhi Net Oy

Nämä sivut asuvat Louhi -Sovellushotellissa.

Digiagentti Oy

Digiagentti Oy on Suomen motivoitunein digitoimisto, joka palvelee asiakkaitaan virtuaalisesti koko Suomessa. Yrityksen palvelut sopivat yksinyrittäjille ja pienille yrityksille, jotka haluavat ulkoistaa nykyaikaiset verkkosivut, hakukoneoptimoinnin ja digitaalisen markkinoinnin palvelut.

Helsingin Kulttuurikeskus

Kuluttajaosuustoiminnan Säätiö

Vuonna 2012 perustettu Kuluttajaosuustoiminnan säätiö edistää kuluttajien asemaa ja taloudellista tietämystä sekä tukee edistysmielisen osuustoimintaliikkeen perinteestä kumpuavaa toimintaa sekä tutkimus-, koulutus-, tiedotus- ja kustannustoimintaa.

A&T Nortamo Oy

EräViikingit ry

Ilmapallokeskus

Juhlamaailma

Kodin Kestot ry

Lakipalvelu Ville Hoikkala

Perinneleikit ry

Salon Wellcome

Securitas

Visual Meri

Haluatko Yhteistyökumppaniksi?

Kiinnostaako yritystäsi tai yhdistystäsi olla mukana tässä upeassa hyvän mielen tapahtumassa? Ota yhteyttä niin keskustellaan lisää mahdollisuuksista!

Lasten Festarit on vuosittain järjestettävä ilmainen koko perheen lastenkulttuuritapahtuma Hesperian puistossa Töölönlahden rannalla Helsingissä. Seuraavat Lasten Festarit järjestetään poikkeuksellisesti virtuaalisesti www.lastenfestarit.fi sivuilla lauantaina 7.8.2021 klo 12-16. Vapaa pääsy!
PuskaPromotion on lämminhenkinen konsultoiva tuotantotoimisto, joka kouluttaa ja konsultoi, rakentaa hyvänmielen tapahtumia sekä tuottaa niin ohjelmapalveluita, kokoussisältöjä kuin mediapalveluita yritysten tarpeisiin. Palvelemme aina asiakkaitamme henkilökohtaisesti, rakkaudella ja yhteisöllisesti.
Keskuspuiston Nuorkauppakamari on aktiivisten nuorten aikuisten kontaktiverkosto, joka tarjoaa elämyksiä, ystäviä, oppimista ja mahdollisuuksia vaikuttaa. Pääkaupunkiseudun suurin nuorkauppakamari tarjoaa monipuolista toimintaa jäsenilleen erilaisten tapahtumien, koulutustilaisuuksien ja juhlien muodossa.

Lasten Festarit

Pääkoordinaattori Sirkku Hoikkala

lastenfestarit@gmail.com

+358 44 250 4975

Copyright © 2021 Keskuspuiston Nuorkauppakamari – Helsinki ry ja PuskaPromotion osk. Kaikki oikeudet pidätetään.

Nämä verkkosivut asuvat LOUHI – SOVELLUSHOTELLISSA. Verkkosivut ja ylläpito DIGIAGENTTI