Raikastamo

Raikastamon tuotteita löytyy melkein jokaisesta suomalaisesta S- ja K-kaupasta. Isoimmat valikoimat löytyvät suuremmista yksiköistä kuten Prismoista ja K-Super- ja Citymarketeista. Lisäksi Raikastamon tuotteita myyvät sadat kahvilat ympäri maan. Namiset löytyvät S-kauppojen makeishyllystä!

Suomen Ilmailumuseo

Suomen Ilmailumuseo sijaitsee Vantaan Aviapoliksessa, Helsinki-Vantaan lentoaseman läheisyydessä. Museon kokoelmien painopisteenä on suomalaisten suunnittelemat tai käyttämät lentokoneet ja suomalainen ilmailu. Näyttelyssä on kymmeniä lentokoneita sekä runsaasti muita ilmailuun liittyviä esineitä, kuten moottoreita, potkureita, pienoismalleja ja viestintävälineitä. Museo-infosta ohjeet onnistuneeseen vierailuun. Uusi Ilmailumuseo -blogi kertoo uudishankkeestamme. Katso myös, miten voit osallistua museon toimintaan!

Lassila & Tikanoja

Lassila & Tikanoja on palveluyritys, joka tekee kiertotaloudesta totta. Yhdessä asiakkaidemme kanssa pidämme materiaalit ja kiinteistöt mahdollisimman pitkään tuottavassa käytössä sekä tehostamme raaka-aineiden ja energian käyttöä. Näin toimien luomme enemmän arvoa kiertotaloudella sekä asiakkaillemme, henkilöstöllemme että yhteiskunnalle laajemmin. Kun onnistumme tässä, myös omistajillemme tuotettu arvo kasvaa. Tavoitteenamme on jatkuvasti kasvattaa toimintamme hiilikädenjälkeä eli positiivista ilmastovaikutusta. Sosiaalista vastuuta kannamme muun muassa huolehtimalla oman henkilöstön työkyvystä sekä tarjoamalla töitä myös niille, joiden on vaikea työllistyä. L&T toimii Suomessa, Ruotsissa ja Venäjällä. Yhtiön liikevaihto vuonna 2019 oli 784,3 miljoonaa euroa ja yhtiö työllistää 8 200 henkilöä. L&T on listattu Nasdaq Helsingissä.